Om Alavendel hudterapi

Heisann!

Veldig kjekt at du er innom butikken min:)

Jeg er naturterapeut med utdannelse i bl.a. homeopati og urter. Å kjøpe kremer har jeg sluttet med for lenge siden. Jeg lager heller mine egne. Mine kremer vet jeg inneholder kun naturlige ingredienser,- men naturlig behøver ikke å bety kjedelig. Mine naturlig, kaldrørte såper får flotte farger og nydelige dufter. Jeg bruker både essensielle oljer og duftoljer, noen ganger kombineres de sammen. Mine såper skal både være god for huden,- og se flott ut! Som naturterapeut er jeg opptatt av at det vi smører på huden skal være mest mulig naturlig.

Håper du finner noe du liker, og som du får lyst til å prøve!

Hva man finner i butikkhyllene:
https://www.oa.no/helse/forbrukerradet/hygiene/disse-sapene-bor-du-unnga/s/5-35-388786

Alle salg blir pakket godt inn så de ikke blir skadet i posten. For å betale minst mulig porto, blir pakkene sendt som vanlig brevpost. Det går derfor ikke an å spore pakkene. Når pakkene er sendt, fraskriver jeg meg alt ansvar for forsendelsen.

Du trenger ikke selv ha "PayPal" på kortet ditt for å handle. Du bruker kortet ditt på samme måte som på et hvilket som helst nettkjøp.

Ved kjøp av hygieneartikler legges det ikke ved angreskjema, men hvis det skulle være noe, må du gjerne sende meg en melding.

Følg meg gjerne på twitter:
@alavendel
Instagram:
@alavendel_saaperogspa
@benteskarsten
Facebook-side: Alavendel Såper og Spa

" Nobody gets to live life backward. Look ahead,- that is where your future lies".