Fermentering - Gry Hammer

Fermentering er en gammel konserveringsmetode og er ensbetydende med god tarmhelse, matglede og tradisjonelt kosthold. Fermentert mat og drikke er glemte matskatter, og i denne boken øser forfatter Gry Hammer av sin kunnskap om fermentering, alle helsefordelene ved den og viser hvordan den næringsrike maten har en naturlig plass i vårt moderne kosthold. Hun bruker rene, ubearbeidede råvarer og forklarer på enkel måte hvordan man tilbereder alt fra bunnen av. Forfatteren er hele tiden herlig og ekte entusiastisk og formidler kunnskap og matglede som man blir glad og frisk av.
Rikt illustrert. Boka fremstår som ny

Søkeord: ernæring, veganer, vegetar, fermentering, sylting, grønn hverdag, 50-tallet, matlaging, slanking, kokebøker, bøker, salongen bok & boks


Kategorier:
BøkerFagbøker, BøkerKokebøker

Antall: 1 | Samler

ID: 978508 | lagt til: 08.02.2019

kr 150,-

1 elsker dette produktet
Fraktkostnad kr: 90,-
Fraktkostnad med annen gjenstand: kr: 90,-
Les hvordan frakten regnes ut
Avdeling: Samler

Flere produkter fra Salongen bok & boks